به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری خلیج فارس، دوشنبه 1 بهمن ماه 1397 دکتر ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر گراوند استاندار بوشهر و هیات همراه از محصولات، دستاوردها و توانمندی های شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری خلیج فارس بازدید نمودند.
در این بازدید دکتر سورنا ستاری از نزدیک با مدیران و فناوران شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور گفتگو نموده و در خصوص نیازمندی ها و مشکلات پیش روی آن ها بحث و تبادل نظر نمودند.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری از امکانات و زیرساخت های فراهم شده توسط پارک علم و فناوری برای شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور بازدید نموده و در خصوص کمبودها و مشکلات به مدیران شرکت ها و فناوران قول مساعدت و حمایت برای کمک به زیرساخت های شرکت های زیر مجموعه پارک و همچنین پیگیری موضوعات تخصصی شرکت ها را داد.
دکتر حبیب رستمی رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس نیز با تقدیر از حمایت های گذشته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای تامین و تجهیز فضای کارگاهی گفت : تلاش کرده ایم با حمایت های استانی و ملی موضوع کمبود فضاهای کارگاهی و آزمایشگاهی را بهبود بخشیده تا در فرآیند تجاری سازی محصولات به شرکت ها کمک شود و با ادامه این حمایت ها خواهیم توانست فضاهای کارگاهی جدید را تجهیز و تکمیل نموده و به شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور تحویل نماییم. رستمی همچنین افزود مراحل راه اندازی صندوق پژوهش و فناوری استان انجام پذیرفته و بزودی شاهد راه اندازی صندوق برای پشتیبانی و تامین تسهیلات مورد نیاز واحدهای فناور خواهیم بود که در صورت تزریق منابع مالی بیشتر از سوی معاونت علمی و فناوری این صندوق کار خود را با توان بیشتری آغاز خواهد کرد.
پس از بازدید دکتر ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری از پارک علم و فناوری خلیج فارس در جلسه شورای اداری استان نمایندگان شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور موضوعات و مشکلات مربوط تولید و تجاری سازی محصولات دانش بنیان و همچنین حمایت ها و امکانات مورد نیاز واحدهای فناور را مطرح و موضوعات را به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مدیران ارشد استان انتقال دادند.
دکتر ستاری در شورای اداری استان بوشهر با اشاره به اینکه بوشهر دارای ظرفیتهای فوقالعادهای است خاطر نشان کرد: در دو سال اخیر طرحها و برنامههای مهم دانش بنیان در استان بوشهر اجراء شده که تحولات شگرفی ایجاد کرده است.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از تولید محصولات دانش بنیان در دانشگاهها خبرداد و بیان کرد:کارهای ارزشمند دانش بنیانی در دانشگاههای استان بوشهر انجام شده به گونهای که برخی دانشجویان در حین تحصیل محصولات دانشبنیان تولید و محصول خود را تجاری میکنند.
ستاری با بیان اینکه باید همه اجرا در اکوسیستم علم و فناوری در کنار هم کار کنیم، تاکید کرد: باید کارآفرینی تبدیل به یک ارزش و حمایت شود تا کسی جرات نکند کرکره یک کارآفرینی را پائین بکشد.
وی با بیان اینکه مشکلات استان بوشهر با عقل و دانش برطرف میشود گفت:مشکلات استان با پول حل نمیشود بلکه مشکلات استان با عقل و دانش و به دست جوانان استان برطرف میشود.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه روح توسعه از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، تصریح کرد: در استان بوشهر 60 هزار دانشجو وجود دارد که اینها سرمایههای استان هستند که اگر درست حل شوند همه مشکلات را حل میکنند.
ستاری با تاکید بر حمایت از کارآفرینان افزود: کارآفرینان باید مورد حمایت قرار بگیرد تا کسی حق نداشته باشد کسب و کار آنها را تعطیل کند.
وی با بیان اینکه روح توسعه از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، بر توجه به نگاه استارتاپی برای رفع مشکلات تاکید کرد و گفت:هزاران ایده برای رفع مشکلات جامعه طراحی شده که باید این ایدهها بر اساس ظرفیتهای مناطق مختلف بومیسازی شوند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به اینکه تاسیس شرکتهای دانش بنیان به مرز 4 هزار شرکت رسیده است گفت: سال گذشته 60 هزار میلیارد تومان این شرکتها با تجاری سازی ایدهها فروش داشتهاند که امسال چند برابر افزایش مییابد.
ستاری محور همه این توسعهها را دانشگاه دانست و تصریح کرد: در صورتی که دانشگاه بتوانند در راستای نیازها مشکلات را حل کند، مردم به فعالیتهای دانشگاه امیدوار میشوند.
وی از توسعه فعالیت فناورانه در استان بوشهر خبرداد و بیان کرد: با توجه به توسعه فعالیت دانش بنیان باید کل استان یک پارک علم و فناوری باشد و با تقویت این بخش شاهد اتفاقات خوبی در استان بوشهر میشویم.
معاون رئیس جمهورامید استخدام در دستگاههای دولتی را سبب نابودی ایدهها دانست و گفت: سقف آرزوی یک کارمند دولت مشخص ولی سقف آرزوی یک جوان نوآور خیلی بالا و بی پایان است.




